Vakantiehuis verhuren?

Bent u in het bezit van een eigen vakantiehuis welke u graag wilt aanbieden om te verhuren? Op onze website huren-vakantiehuis.nl kunt u uw vakantiehuis voor een laag tarief onder de aandacht brengen. Breng uw vakantiehuis onder de aandacht op onze website voor slechts 0,22 ct per dag. Bij ons betaalt u geen boekingskosten!. Het is een laagdrempelige manier om uw vakantiehuis te verhuren: meer boekingen ontvangen en géén commissiekosten betalen. Dat is nog eens zorgeloos geld verdienen. Maak vandaag nog een account aan en plaats uw vakantiehuis op huren-vakantiehuis.nl.

Na het aanmaken van een account kunt u inloggen op onze website. Eenmaal ingelogd kunt u direct starten met adverteren. Probeer uw advertentie zo volledig mogelijk in te vullen, hierdoor is de kans op reacties en het verhuren van uw vakantiehuis het grootst. U heeft bij de advertentie de mogelijkheid om uw contactgegevens te plaatsen zodat gegadigden contact met u op kunnen opnemen.

Heeft u een eigen vakantiehuis website?

Bent u zelf al in het bezit van een eigen vakantiehuis website waar bezoekers uw vakantiehuis kunnen boeken? Dat is geen enkel probleem. Bij het aanmaken van een advertentie heeft u ook de mogelijkheid om uw website url in te vullen. Bezoekers worden direct naar de juiste pagina gestuurd waar ze alle informatie van uw vakantiehuis kunnen vinden en het vakantiehuis kunnen reserveren.

Wij berekenen geen provisie. U betaalt bij ons geen boekingskosten, alleen een jaarlijkse bijdrage in de vorm van abonnementskosten. Voor een vast bedrag van 79,00 euro exclusief B.T.W. per jaar komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij wensen u veel succes met het verhuren van uw vakantiehuis.