Advertentie account aanmaken

Heeft u één of meerdere vakantiehuizen die u wilt verhuren? Breng uw vakantiehuis op een goedkope manier onder de aandacht via www.huren-vakantiehuis.nl. Bij ons kunt u voor slechts €49,95 per jaar uw vakantiehuis op onze website onder de aandacht brengen.

Hoe werkt het?

Voor het plaatsen van één of meerdere accommodaties  op onze website heeft u een account nodig. Voor het aanmaken van een account berekenen wij slechts €49,95 exclusief B.T.W. per jaar. Breng uw vakantiehuis onder de aandacht op onze website voor slechts 0,14 ct per dag. U betaalt bij ons géén boekingskosten, maar slechts een eenmalig bedrag van €49,95 per jaar aan abonnementskosten!. Het is een laagdrempelige en ‘goedkope’ manier om uw doelgroep te bereiken en  meer boekingen te ontvangen. Dat is nog eens zorgeloos geld verdienen. Maak vandaag nog een account aan en plaats uw vakantiehuis op Huren-vakantiehuis.nl. 

Als uw account succesvol is aangemaakt kunt u aan de bovenzijde van onze website met uw zelf gekozen gebruikersnaam en wachtwoord inloggen.

Als u eenmaal bent ingelogd krijgt u aan de bovenzijde van de website de mogelijkheid te zien om uw advertentie aan te maken. Als alle gegevens van uw advertentie goed zijn ingevuld kunt u de advertentie versturen zodat deze op onze website wordt geplaats.

Overtuigd?

Start dan direct met het aanmaken van uw account door op onderstaande knop te drukken.

Maak uw account aan voor slechts €49,95